İDDAA DA KAZANDIRAN TAHMİNLER!!!

URUGUAY-KOSTARİKA (14 KASIM CUMA KOD 458)
Uruguay son dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik elde etti.
Dünya Kupası ile çıkışa geçen Kosta Rika ise tam 11 maçtır yenilmiyor.
Konuk takım bu maçta yine sürpriz bir skora imza atabilir. Yenilmez tercihi mantıklı görünüyor

PORTEKİZ- ERMENİZTAN (14.KASIM CUMA )
Euro 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda heyecan tam gaz devam ediyor. Grupta ülkeler 2-3 maç oynadılar ve 5 takıma baktığımızda sadece 3 puan farkla sıralanıyorlar. Her takımın her yerde şansı olduğuna inandığım bu en zorlu grupta favorilerden Portekiz kendi sahasında Ermenistan'ı konuk edecek. Şok Arnavutluk mağlubiyeti ile gruba başlayan ancak zorlu Danimarka deplasmanında aldığı 3 puanla biraz olsun rahatayan Ronaldo ve arkadaşları için bu maçta 3 puan olmazsa olmaz gibi gözüküyor. Ermenistan ise alt sınıffutbol ülkeleri arasında sert takımlardn birisi olarak göze çarpsa da ben bu zorlu deplasmanda çok şansları olacağını düşünmüyorum. Portekiz kazanıp yoluna devam eder. Bence İlk Yarı 1 en iyi seçim gibi duruyor.

MACARİSTAN-FİNLANDİYA (14 KASIM CUMA)
Euro 2016 Elemeleri B Grubu mücadelesinde Macaristan sahasında Finlandiya'yı konuk ediyor.
Dünya Kupası Elemeleri'nde milli takımımızla aynı grupta yer alan ve grubu üzerimizde tamamlasa da Playoff'a kalamayan Macaristan, bu grupta ise ilk maçında Kuzey İrlanda'ya sahasında 2-1 yenilerek tam bir şok yaşadı. Daha sonra zorlu Romanya deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran ekip, son maçında Faroe Adaları'nı tek golle geçebildi.
Finlandiya ise Faroe Adaları'nı yenerek başladığı grupta, önce Yunanistan ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Ardından Romanya'yı konuk eden Finlandiya 2-0'lık skorla bu maçtan mağlup ayrıldı.
Bu mücadelecde kzanan taraf ilk 3 sıra için umudunu önemli olçüde koruyacak. Ancak kaybeden için gruptan çıkma şansı önemli ölçüde azalacak. Kaldı ki beraberlik dahi taraflara yarar sağlamayacak gibi gözüküyor. Ben temkinli biroyun ortaya konmasını ve gol sayısının 2,5 altında kalmasını bekliyorum.

Yorumlar