Gerçekler

Zor olmasa gerek Türk,Kürt kardeşliğini gösterebilmek tüm dünyaya. Hatta kendi içimizdeki hainlere bile ama olmuyor işte olay o şekilde olmuyor bir türlü. Kürt'ün her kesmini vatan haini pkk lı hdp li ypg li olduğunu göstermeye çalışan yayın kuruluşları,sosyal ağlar bir taraftan; Türk'ün her kesimini Kürt düşmanı, milliyetçi,her gördüğü yerde Kürt döven,öldüren şeklinde lanse etmeye çalışan sosyal platformlar diğer taraftan bu kardeşliği göstermemize engel oluyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 2001 den beri yapmaya çalıştığını hiç kimse görmek istemedi bir türlü. Sayın Cumhurbaşkanımız başbakanlığı da dahil olmak üzere doğu bölgelerine 70 yılı aşkındır götürülmeyen hizmetleri götürdü. On yıllardır dışlanan, hor görülen,aşağılanan Kürt Halkına kendi kimliğini dışa vurarak üzerinde bulundukları vatan toprağında barış içinde yaşama olanağını sağladı ama maalesef bazı çevreler Sayın Cumhurbaşkanını diktatörlükle suçladı.
Elinden yapılan hizmetleri izlemekten başka bir şey gelmeyen ana muhalefet ve yavru muhalefet sürekli çamur attı iz kalsın diye ama tutturamadılar. Gezi olaylarında ayaklanma ve darbe provaları yaptılar. Kalleşliği şüphe götürmez bir gerçek olan HDP özellikle Kürt Halkını baskı ile kendilerine bağlarken doğu bögeleri dışında kalan kısımlara da kendini mağdur ve hoş görülü bir parti olarak göstermiştir.

Yorumlar