Kokulu taş tozu alırken nelere dikkat edilmeli?

Merhabalar. Bir çok ev hanımının ek gelir değil de neredeyse tam gelir olarak kullandığı ürünlerden biridir kokulu taş ve kokulu taştan yapıp sattığı ürünler. Kokulu taş tozu alırken nelere dikkat edimeli? Bu yazımızda kısaca bundan bahsedelim.
Öncelikle alacağınız ürünün kaliteli olmasına dikkat edin ki verilen siparişlerden size dönüşler daha hızlı olsun ve siparişler bir biri ardına gelsin. Nedir peki kokulu taş tozunun kalitesi?
Kokulutaş tozlarını mümkün mertebe kendinden kokulu olarak almanızda fayda var diye düşünüyorum.Zira sade beyaz aldığınız zaman renk ve esans uyumunu her zaman yakalayamayabilirsiniz bu da zaman emek ve para kaybıdır sizin için ayrıca nmüşteri memnuniyetinin kaybedilme riski de çok yüksektir. Kokulu taş tozlarının fiyatları değişken olmak ile birlikte sade beyaz dediğimiz kokusuz beyaz tozları alırken minimum ödeyeceğiniz kg fiyatının duruma göre beş tl nin altında olmamasına dikkat ediniz. Tozun tozumamasına parlaklığına dikkat edin alırken. Kendinden kokulularda ise kokunun uzun süre kalıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Soft,pastel renklerin yanı sıra neon renkleri de tercih ediniz ki görselliği arttırabilesiniz. Donma süreleri maximum 15 dakika olmalıdır. 15 dakikanın üzerinde donuyor ise öncelikle ürünü aldığınız yere danışın su toz ölçüsü ne olmalıdır diye. İdeal su ölçüsü yüz gram toza ortalama 35 gram olmakla beraber zaman zaman 50 grama kadar çıktığı gözlemlenmiştir tozun esans ve boya yğunluğuna bağlı olarak.
Bu noktada sizlere tavsiyem SUPERNATURAL HAMMADDE'nin kendinden kokulu ve renkli taş tozlarını güvenle kullanabileceğinizdir. 200 er gramlık deneme paketi imkanı sunan SUPERNATURAL HAMMADDE de renk seçenekleri de oldukça güzel.Neon renklerden Sarı,yeşil,pembe,nar çiçeği ve özellikle mor rengi ısrarla denemenizi tavsiye ediyorum. Peki bu ürüne nasıl ulaşacaksınız?
0 541 721 18 90 nolu telefondan pazarlama sorumlusu Ahmet Bey'i arayarak 7/24 konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

Yorumlar