Kokulu taş isimlikleri nasıl ve ne ile yapıştırmalıyız?

Merhabalar. Bu yazımızda size kokulu taş yaparken yaşanılan sıkıntılardan ve çözümlerinden bahsedeceğiz.Uzmanlık alanınız kokulu taşta isimlikler olsun diyelim :) hatta çok sevdiğiniz için kokulu taştan başka bir şey yapmak istemiyorsunuz pazarınız da iyi. Ama bazı problemler yaşıyorsunuz. Mesela harfleri tabana ya da birbirine veya farklı objeleri harflere ya da tabana yapıştırmak istiyorsunuz. 502 bu iş için uygun mudur?


Bence uygundur :) ama arkadaşlar son zamanlarda denenen ve iyi sonuç veren bir yapıştırıcı çeşidi daha var. O da ikili kullanımlı ( aktivatör+yapıştırıcı) hızlı yapıştırıcı. piyasada bir çok marka şeklinde bulabilirsiniz.İşte bir kaç örnek:
Peki bu hızlı yapıştırıcıları nasıl kullanacaksınız?

Şöyle ki

Aktivatör dediğimiz sprey kutuyu yapıştırılacak yüzeye sıkıyorsunuz ( Taşlar mümkün mertebe bir süreliğine bekletilmelidir ki tamamen soğumuş olsunlar kalıptan çıktıktan sonra) Biraz yukarıdan 15/20 cm yukarıdan sıkmanız daha iyi olacaktır. Çok değil 3/5 saniye sonra aynı yüzeye yapıştırıcıyı uygulayın ve taşı taşa yapıştırın. Sonucu siz de fark edeceksiniz. Tabii bu ürünleri bulamazsanız da ve çok profesyonel olmayan veya kargo ile göndermeyeceğiniz bir ürün ise onu da 502,beyaz boncuk tutkalı ve hatta kokulu taş harcınız ile bile yapıştırabilirsiniz objeleri birbirine kokulu taş isimlik yaparken.
Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur. Eğer blogumuzda yer almasını istediğiniz konular var ise yorum kısmına yazabilirsiniz.
Teşekkürler,hayırlı bereketli kazançlar... 

Yorumlar