Kokulutaşlarda Satış Stratejileri

Kokulu taş yapmaya karar verdikten sonra bunları kaç paraya satacağınızdan ziyade hangi platformlarda nasıl pazarlayacağınızı düşünmeniz gerekir öncelikle. Sonrasında ise piyasa fiyatlarını araştırarak ortlama bir satış tutarı ne olacaktır onu gözden geçirmek için yine sosyal medya ve internet satış sayfalarını inceleyerek bir fikre ulaşabilmeniz olacaktır.
Kalıplar tozlar esanslar derken yaklaşık 250/300 tl gibi bir bütçe ile başladınız kokulutaş yapımına.Benim müşterilerimin bir çoğu 100-150 tl gibi bütçelerle başlıyorlar ve sattıkça kazandıkça yine hammadde ve demirbaş olarak kalıp almaya yöneliyorlar.
Öncelikle en yakınlarınızdan başlayın.Komşunuz,akrabalarınız,arkadaşlarınız,sınıf arkadaşlarınız,iş arkadaşlarınız bu konuda sizin için ilk adım olmalıdır. Daha sonrasında çeşitleriniz arttıkça sosyal medya üzerinden,instagram,facebook gibi alanları da satış ağınıza ekleyebilirsiniz. Böylece komşunuzda gören biri size ulaşmak isteyecektir.Keza yine arkadaşlarınız ve diğer kişiler de aynı şekilde size geri dönüş sağlayacaktır.
Bi sonraki yazımızda en çok karşılaşılan ve sorulan sorulardan biri olan maliyet hesaplamasını ele alacağız...
Görüş soru ve sorunlarınıoz için 0 541 721 18 90 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...

Yorumlar

  1. Benim satışlarım tamda sizin soylesiginiz gibi oldu ahmet bey tozumda ilk gunden beri sizden zaten asla sasmam👍

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Okuduğunuz konu ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz