ADSENSE KAPATILDI MI?

11 Ekim 2016 tarihi itibariyle google adsense kazancı elde eden yayıncılar kötü bir durumla durumla karşılaştı, Google adsense gösterim ve kazanç sıfır sorunu. Google adsense 0 gösterim ve kazanç nasıl çözülecek.
Google’ nin vermiş olduğu hizmet dünya çapında en geniş kapsamlı bir hizmet olduğu kanaatini taşımaktayız. Bu hizmetlerden biri ise web sitelere sunmuş olduğu adsense hizmeti olmuş olup Google reklam ortaklarından sayılmaktadır. Web siteler ile Google’ ye destek veren ve başka arama motorları ile iş ortaklığı kurmayan web sitelere Adsense hizmeti sunan ve iş ortağı kabul eden Google hiçbir açıklamada bulunmadan neden adsense hizmetini bir anda kapamakta.
Google’ nin resmi web sayfasında adsense yardım ağı oluşturulmuş ancak işlev olmadığından web siteleri bir çok sorun ile karşı karşıya kalmakta ve bu sorunları iletecek bir yer bulunmamakta. Google’ nin vermiş olduğu hizmetler sırasıyla şöyle: 1- Yardım merkezi klavuzu arama ile bulunmakta oysa yönlendirme yok. 2- Topluluk hizmeti diğer web siteleri ile bağlantı kurularak veya mail yolu ile sıkıntının kaynağını bulmak. 3- Sorun gidericiler topluluk alanlarında adsense sıkıntısı yaşayanların soru alışverişi. 4- e posta desteği sunmak ancak haftalık 250 doların altına düşmeyen web reklam site ortaklarına bu hizmet verilmekte olup kiminle muhatab olunduğu bilinmemekte sağlıklı bilgiye ulaşılmamaktadır. 5- Google’ nin sertifikalı yayıncı iş ortaklarına vermiş olduğu hizmet ise başarının anahtarını yükseltmek ortaklarını daha bol kazanma fırsatı sunma.
Yukarıda saymış olduğumuz hizmetlerin Adsense hizmeti sunduğu google bugün 11.10.2016 saat- 00:00 hiçbir bilgi vermeden adsenseyi kapatmış olup adsense bugün 0 kazanç olarak görülmekte olup   google gibi dünya devi bir şirketin reklam ortağı olan biz web sitelerinin adsenseyi kapadığında hiçbir bilgi verilmeksizin ortaklarını zor durumda bırakmıştır.  Google’ den adsense ve reklam hizmetinin daha kaliteli ve kazançlı hale gelmesini beklemekteyiz.

Yorumlar