TAŞ TOZUNDA MUHTEŞEM KAMPANYA

Kokulu taş tozu deyince hemen her kullanıcının aklına gelen bir marka olarak cadde46hammadde herkes kullansın herkes kalitenin farkına varsın ve herkes anneler günü öncesinde stoklarını tazeledim diye büyük bir kampanya başlatarak kg fiyatı 4.5 lira olan beyaz taş tozunda 25 kilo alımları 80 lira yaptı ve kilo başına 1 lira 30 kuruş indirimli alma fırsatı sağladı müşterilerine. Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargosu ile çıkış yapabilen cadde46hammadde müşterilerine ürünlerini isterlerse kapıda ödeme imkanı ile de gönderi sağlıyor. Beyaz taş tozunun yanısıra Türkiye'nin en sevilen soft ve neon taş tozlarini da bünyesinde bulunduran cadde46hammadde bu tozların kilo fiyatını da 5 liradan vermeye devam ediyor. Taş tozlarının yanında bir çok silikon kalıp modellerinin de bulunduğu cadde46hammadde ye 0541 721 18 90 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Unutmayın !

Kaliteli ürün memnun müşteri ; memnun müşteri daha çok müşteri demektir. Hammadde alırken seçiminizi iyi yapın işinizi şansa bırakmayın .


Yorumlar

  1. Mohegan Sun, 1 Mohegan Sun Blvd Uncasville, CT 06382
    Check reviews, hours, directions, coupons and more for Mohegan Sun, 1 안산 출장안마 Mohegan 강원도 출장마사지 Sun 충청북도 출장안마 Blvd Uncasville, CT 논산 출장안마 06382 in Uncasville. Rating: 5 군산 출장샵 · ‎5 reviews

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Okuduğunuz konu ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz