KOKULU TAŞLAR

Eğer kokulu taş yapmaya karar verdiyseniz kalıplarınız nereden nasıl olursa olsun, kokulu taş yapmak için en kaliteli taş tozu hammaddeyi seçmelisiniz. Piyasada bulunan bir çok kokulu taş hammaddenin yüzde yetmişi bildiğiniz sıva alçılarından oluşmaktadır. Satıcıların aşırı kâr marjı nedeniyle bu yönteme başvurdukları bilinen bir gerçektir. Gerçek anlamda taş tozu kullanmayacak olursanız yaptığınız kokulu taş ürünlerde bir süre sınra kalıplarınızda yıpranma başta olmak üzere sattığınız ürünlerde olumsuz geri dönüşler başlayacaktır. Renklerinin açılması, kokuyu uzun süre hapsedememe, satılan ürünlerin kendi kendine dökülüp ufalanmaya başlaması gibi sorunlar hem müşteri kaybınıza neden olacaktır hem de elinizde bulunan kalıpları olumsuz etkileyeceği gibi emeğiniz zamanınız ve her şeyden önemlisi de paranız zyan olup gidecektir.


Kaliteli bir hammdde ile yaptığınız ürünlerde ise hem üründe en az yüzde 25 geri kazanım sağlarken hem de sattığınız ürünlerden geri dönüşler daha olumlu olacağı için satışlarınızı da olumlu yönde etkileyecektir bu durum ve silikon kalıplarınızı da çok daha uzun süreli kullanma şansı elde edeceksiniz.



















Cadde46 hammadde taş tozlarımız başta Kahramanmaraş olmak üzere Türkiye geneli büyük ilgi görmektedir. Beyaz taş tozumuzun yanı sıra 6 soft renk 6 de neon renk seçeneği ile ürünlerinizi daha kaliteli bir şekilde sunma imkanı sağlar sizlere. Unutmayın kaliteli hammadde kaliteli işçilik getirir kaliteli işçilik ise her zaman için daha çok  müşteri getirir sizlere.
Bir defa vereceğiniz sipariş ile sizler de farkı farkedeceksiniz.
Sloganımız cadde46 hammadde taş tozlarını kullanmadıysanız kokulu taş yapmıyorsunuz demektir.
Siparişleriniz için whatsap 0 541 721 18 90
KAHRAMANMARAŞ merkez.



Yorumlar